Fusie
/sites/degroof/Style Library/images/whiteclosewidget.png/sites/degroof/Style Library/images/whitearrowWidgetDown.png
Actualiteit
/sites/degroof/Style Library/images/whiteclosewidget.png/sites/degroof/Style Library/images/whitearrowWidgetDown.png

Financiële analyse 

Ons team van financiële analisten is één van de belangrijkste in België en munt uit in het bestuderen van de Belgische aandelen. De prestaties van onze beleggingsfondsen en de onderscheidingen of awards die verschillende instellingen ons toekenden, getuigen daarvan.

 

Onze financieel analisten voeren een zogenaamde primaire analyse uit. Dat wil zeggen dat ze voor elk bedrijf dat ze volgen, gedetailleerde economische projecties maken.

 

De teamleden hebben regelmatig contact met de managers van de bestudeerde bedrijven en met institutionele beleggers. Hun functie vereist een doorgedreven kennis van de gevolgde sectoren, een strategische visie, een kritische geest en een uitstekende financiële kennis.

 

Ook al ligt het accent op de Belgische waarden, ons partnerschap met ESN, afkorting van European Securities Network, stelt ons in staat om een groot deel van de Europese markt te bestrijken. Dankzij ESN krijgen de cliënten van Bank Degroof toegang tot de analyses van 100 analisten die lid zijn van het netwerk en die samen meer dan 650 Europese waarden bestuderen. Dat vertegenwoordigt veruit het volledigste aanbod van alle Belgische financiële bemiddelaars.

 

Contact

 


Top